2-Daagse Freyr

Freyr, Belgium
34 km
Contact me to print or to use
Een wandeling met bijna 1000 hoogtemeters in België kom je niet elke dag tegen. Deze tocht wordt gebruikt als ingangstest voor het mount coach programma van de belgische klim- en bergsportfederatie (KBF). Het is een stevige dagwandeling met mogelijkheid tot opsplitsing in 2 dagen door een bivak in Freyr.

Zeer mooie en gevarieerde wandeling, door bossen, langs beekjes, rotsen en door de velden op de ardense plateau’s. Veel mogelijkheden tot inkorten door de lussen die in de route zitten.

Origineel is dit een dagwandeling, die omwille van de hoogtemeters best stevig is. Je kan kiezen om de wandeling op te splitsen in 2 dagen door op de bivak in Freyr te overnachten (tegen een kleine vergoeding). Dan start je best in Hermeton-sur-Meuse. Je kan ook starten op de parking in Freyr en slapen op de bivakzone ‘La Vallée de l’Hermeton”.Show interest


Discuss