2-Daagse Rocher Bieley | Eifel, Elsenborn, Monshau

Eifel, Belgium
40 km
Contact me to print or to use
Zeer gevarieerde wandeling in de Eifel, met overnachting op de camping in Monschau. Vooral de eerste dag is prachtig. Als kers op de taart gaat het langs Rocher Bieley ofwel de matterhorn ven België.

Start op een kleine parking in de buurt van Rocherath. Vandaar gaat het richting het militaire domein van Elsenborn. Opgelet: deze wandeling kan enkel gedaan worden indien er geen militaire oefening plaatsvindt in Elsenborn (Meer info, onder militaire schietoefeningen > agenda). Vandaar gaat het naar Rocher Bieley en tot aan de camping in Monschau. De tweede dag een stukje langs dezelfde weg terug tot uit Monschau om nadien via een andere route terug naar de parking te gaan.

Deze wandeling is mooi in elk seizoen, maar in de lente is de kans groot dat je langs vele wilde narcissen komt.Show interest


Discuss