2-Daagse Hoge Venen

Malmedy, Belgium
39 km
Contact me to print or to use
2-Daagse in de hoge venen. Vertrekken op de Botrange, via de GR 56, Malmedy, het kasteel van Reinhardstein en de waterval van Bayehon terug naar het beginpunt.

Zeer gevarieerde wandelroute, op de hoge venen, langs riviertjes en door bossen. De wandeling start op de Botrange, waar de auto op de parking achtergelaten kan worden, en gaat vervolgens door de hoge venen. De route volgt voornamelijk de GR56. Na de Hoge Venen is het afdalen door het bos en langs het riviertje Trôs-Marêts. In Malmedy zijn er overnachtingsmogelijkheden. De volgende dag via de vallei van de Warche (GR14) richting cascade du Bayehon. Er is (warme) lunch mogelijkheid in brasserie van Moulin du Bayehon, iets na de passage langs het Reinhardstein en voor de passage langs de cascade. Na de waterval terug stijgen naar de Hoge Venen en de Botrange.Show interest


Discuss